وي با اشاره به اينکه مرحله اول داوريهاي نشان اصالت يونسکو بايد تا 18 مهرماه به پايان برسد، اظهار داشت: استانهاي مختلف کشور براي حضور در اين داوريها منطقه بندي شدهاند.
معاون صنايعدستي کشورمان ادامه داد: از ابتداي راه کارشناسان و هنرمندان مناطق مختلف کشور از بين اين آثار، اثرهاي شاخص و منطبق با ويژگيهاي مد نظر يونسکو را انتخاب ميکنند و هنوز مشخص نيست آثاري که براي داوري نهايي در قزاقستان شرکت ميکنند، چه تعداد است.
دانيالي افزود: تا به حال 63 اثر از سوي تعدادي از استانها به منظور بررسيهاي کارشناسانه به اين معاونت آورده شده است.
اين استاد دانشگاه تأکيد کرد: از اين ميان 21 اثر امکان حضور در جلسه نيمه نهايي داوريهاي نشان اصالت يونسکو را کسب کردهاند.
وي با بيان اينکه آثار حاضر به استانهاي چهار محال و بختياري، قم، لرستان، يزد و مرکزي مربوط ميشود، گفت: مرحله داوريهاي اوليه بر روي آثار صنايعدستي دو روز يک بار به ميزباني معاونت صنايعدستي کشور در اصفهان برگزار ميشود.
معاون صنايعدستي در ادامه اظهار داشت: از ميان پذيرفته شدگان 8 اثر به چهار محال و بختياري، 4 اثر به قم و لرستان و 9 اثر به مرکزي و يزد مربوط ميشود.
دانيالي اضافه کرد: آثار بومي استانها بيشتر در رشتههاي گليم، منبت، خاتم، مليله، جاجيم، سفال، قفل فلزي و سازهاي سنتي مربوط ميشود./111
انتهای پیام/